JauhemaalausJauhemaalaus on ympäristöystävällistä. Jauhemaalauksessa ei käytetä liuottimia ja näin ollen ei synny VOC –päästöjä.
Jauhemaalaus on menetelmä, jossa maalijauhetta ruiskutetaan staattisen sähkön avulla maalattavaan kappaleeseen. Tämän jälkeen kappale uunitetaan noin 200 asteiseksi 20 minuutin ajan. Polttoaika riippuu kappaleen vahvuudesta, jolloin jauhe sulaa tasaiseksi maalikalvoksi ja antaa tuotteelle viimeistellyn ja kestävän pinnan.

Maaleina käytettään yleensä epoksipolyesteria sisätiloihin ja polyesterimaalia ulkotiloihin. Yleisesti käytössä ovat RAL –värikartan värit.
Myös erikoisvärejä löytyy (mm. Rautaruukin värit, metallihohto sävyt tai erilaiset struktuurit.) Maaleja on tällä hetkellä suoraan varastossamme noin 200 erilaista.

Japoma Oy tunnetaan korkeasta laadusta ja joustavista toimituksista. Meillä maalaus tapahtuu manuaalisella maalausradalla, koska maalaamme mitä erilaisempia kappaleita; pienistä, muutaman gramman osista aina satojen kilojen painoisiin kappaleisiin. Sarjakoot ovat yksittäiskappaleista tuhansien sarjoihin. Suurin kappalekoko on 1600 x 2000 x 4200 mm (polttouunin äärimitat).
 
Syksyllä 2012 valmistui myös pienille ja proto erille oma maalauspisteensä jossa uunin koko on
1200x1400x2400mm.

Myös tuotteiden pakkaus ja lähetys loppuasiakkaille hoituu tarvittaessa kauttamme.MÄRKÄMAALAUS
Teemme pienemmässä mittakaavassa myös perinteistä märkämaalausta, useimmiten sellaisille kappaleille joita ei voida kokonsa tai muun syyn takia paistaa uunissa. Nopeisiin maalitarpeisiin on käytössä Selemix teollisuusmaali sekoituslinja josta löytyy kaikki ral sävyt ja paljon esim. traktoreiden ja koneiden sävyjä.
Myös spray maalia saa tehtyä.
 
Konekanta:
 
-hiekkapuhalluslaitteet.
-korkeapaineruisku.
-hajotusilmaruiskuja useita.
-maalaustila 3x5x12metriä (perälänmäen hallissa)
-ym.tarvittavaa työkalua ja kolesta.
 


Sivuilla vierailtu 2246 kertaa 01.09.2018 lähtien.
Japoma Oy, Tukevanmäentie 10, 61270 LUOPAJÄRVI, Puh. 0405620560 Mobiili